Yargı dizisinde motivasyonu bitirecek ayrılık kararı!

Pazar günleri Kanal D'de izleyicisiyle buluşan Yargı dizisinde bomba bir ayrılık yaşandı. oyuncu vedasıyla şoke etti.

Yargı dizisinde motivasyonu bitirecek ayrılık kararı!

Merdan karakterini canlandıran usta oyuncu Cezmi Baskın vedasıyla izleyiciyi şoke etti. Ünlü oyuncunun vedası sonrası izleyiciler gelecek bölümlerde başka vedalar yaşanıp yaşanmayacağını merak etmeye başladı. Daha önce Neva karakteriyle adından söz ettiren Başak Gümülcinelioğlu'nun diziye vedası izleyicileri şaşırtmıştı. Kanal D ekranlarında pazar günü izleyici karşısına çıkan Yargı dizisinde yaşanan son veda izleyicileri şaşırtacak.

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden birisini canlandıran usta oyuncu Cezmi Baskın diziye veda eden isim oldu. Bu gelişmeyi öğrenen izleyiciler büyük bir üzüntü yaşayarak sosyal medyadan pek çok yorumda bulundu. Fenomen dizi Yargı'nın yeni bölümlerde başka isimlerin kadroya veda edeceği de konuşuluyor.

KİLİT İSİM VEDA EDİYOR

Yargı dizisinde yaşanan son veda izleyicileri şaşırtacak. Dizinin en kilit ismi kadroya veda etti.

ŞOKE ETTİ

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden birisini canlandıran usta oyuncu Cezmi Baskın diziye veda eden isim oldu.

BAŞKA AYRILIKLAR YAŞANACAK MI?

Popüler dizi Yargı'nın yeni bölümlerde başka isimlerin kadroya veda edeceği de konuşulmaya başlandı.

CEZMİ BAKSIN KİMDİR?

Cezmi Baskın 11 Mart 1949, İstanbul'da dünyaya geldi. Cezmi Baskın, tiyatroya Bakırköy Halkevi'nde amatör olarak başladı.

Daha sonra aynı tiyatroda stajyer oyuncu olarak çalıştı. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde tahsilini tamamlayan Cezmi Baskın, Ayla Algan ve Beklan Algan'ın eğitmenliğini üstlendiği LCC Language and Culture Center'da tiyatro eğitimi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin