Yargı 49. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Yeni bölümde neler oldu.

Yargı 49. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yargı bu hafta da hem duygusal hem de heyecan dolu bir bölümle izleyicileri yine ekrana başına kilitlerken beklenen fragman da geldi. İşte Yargı 49. bölüm fragmanı ve detaylar... Yargı dizisi 48. bölümde Ilgaz, kendisine gelen video ile şoke oluyor! 18 Aralık Pazar günü yayınlanan Yargı'nın 48. yeni bölümünde neler oldu? Yargı 49. bölüm fragmanı yayınlandı.

SENDEN ÇOCUKLARIMIZ OLSUN İSTİYORUM

Ceylin ve Ilgaz, tatilleri sırasında bir dilek ağacına rastlarlar. İkisi de dileklerini diler. Ilgaz, ikinci bir dilek için ağaca çaput bağlayınca Ceylin ne dilediğini merak eder. Ilgaz da, aşklarının meyvesi olacak çocuklar dilediğini söyler.

CEYLİN VE ILGAZ'IN TATİLİNİ REZİL EDEN HABER

Ceylin ve Ilgaz tatillerine devam etmektedirler. Ilgaz, Ceylin'i çok güzel bir restorana götürmüştür. Ceylin, Çınar'ın telefonda anlattıkları yüzünden bu romantik akşam yemeğini yarıda bırakmak zorunda kalır. Ilgaz ise, her şeyin çok güzel gittiği bir anda Ceylin'in bu hareketine anlam veremez.

PARS VE DERYA'NIN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

Çıkan haberlerden sonra nişanlılık kararı alan Pars ile Derya, çevrenin etkisiyle düğünlerinin zamanını da netleştiriyorlar. Eren'in evlilik tarihi sorusu üzerine Pars, Derya'yı çok mutlu eden günü söylüyor.

ILGAZ'IN RÖPORTAJ VERDİĞİ MUHABİR ÖLDÜRÜLDÜ

Ilgaz, odasında röportaj verdiği muhabir ile konuşmaktadır. Yazdığı yazıya onay veren Ilgaz, bu olayla ilgili Haluk ile de röportaj yapacağını öğrendiği muhabirin takip edildiğini de görür. Haluk, Yekta'nın ayarlamasıyla muhabir ile görüşmek için evine gider. Muhabir yerde bıçaklanmış bir şekilde yatmaktadır. Haluk gördüğü bu manzara karşısında büyük şok yaşar.

CEYLİN, PARLA'YI KAÇIRIRKEN ILGAZ'A YAKALANDI

Yekta'nın videoyu Ilgaz'a yollamasından sonra Ceylin kararını verir. Parla'yı yurtdışına kaçırmak için harekete geçer. Ilgaz'a kendisine bir gün vermesini ve kendi elleriyle Parla'yı teslim edeceğini söyler. Ceylin, Çınar'dan aldığı sahte pasaportla ailesi ile birlikte havaalanına gelir. Ilgaz ise, şüphelendiği Ceylin'in evine gider ve kötü sürprizle karşı karşıya kalır. Hemen Eren'i arayarak havaalanına gider. Parla, tam uçağa binmek için girişten geçtiği sırada Ilgazlar oraya gelir. Ceylin, Ilgaz'ı karşısında görünce büyük korku yaşar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv