Yalı Çapkını’ndan bomba gibi yeni bölüm! Ferit baba oluyor!

Yalı Çapkını'nın 10. Bölüm fragmanı çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu'nun eseri olan Yalı Çapkını'nda bebek heyecanı! maçını kaybetti!

Yalı Çapkını’ndan bomba gibi yeni bölüm! Ferit baba oluyor!

Seyran masa tenisi maçını kaybetti! Ferit baba oluyor! Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyada oldukça ses getiren ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını'nın yeni bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Yalı Çapkını'nın 9. bölüm finalinde Seyran'ın babası Kazım'ın kanlar içindeki görüntüsü akıllara birçok soru işaretini getirmişti. Kazım'a ne olacağını merak eden seyirciler, yeni bölüm fragmanlarıyla gelecek ipuçlarını heyecanla bekliyordu. Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını 10. bölümünden ilk kareler!.

Yalı Çapkını'nın yeni fragmanı çıktı! Bebek geliyor! Seyran maçı kaybetti, Ferit baba olacak!.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde; Suna'nın baba evine geri dönmesi ve Seyran-Ferit ikilisinin aralarındaki iddia için yarım kalan masa tenisi maçını tamamlamaları damga vuracak..

KAZIM AĞA ÖLECEK Mİ?

Dizinin 9. bölümünde Esme'nin Suna'ya Seyran'ın yardım ettiğini ağzından kaçırması üzerine soluğu yalıda alan Kazım, Seyran'ın boğazına yapışınca, gördüklerine dayanamayan Suna Kazım'ın etkisiz hale getirdi.

Yaşananlar ardından gözler Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanına çevrildi. Kazım'ın akıbeti, Suna'nın evlenmekten kurtulup kurtulamayacağı Yalı Çapkını 10. bölümünde belli olacak. Cuma akşamlarının en çok konuşulan yapımı olan Yalı Çapkını'nın 10. bölümü 25 Kasım Cuma günü yayınlanacak..

YALI ÇAPKINI 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bölüm boyunca Suna'yı bulmak için her yolu deneyen Kazım'ın beklediği bilgi karısı Esme'den geldi.

ycbomba1.webpYaşadığı gerilime ve eziyete dayanamayan Esme, geçirdiği sinir krizi ardından istemeden de olsa kızının yerini ağzından kaçırdı. "Seyran'ım ablasına sahip çıktı ya ölsem de gam yemem artık" sözlerini duyan Kazım Ağa, soluğu yalıda buldu.

Zaman kaybetmeden Korhan Yalısı'na giden Kazım Ağa, Suna'ya ulaşmak pahasına Seyran'ın canına kastetmeyi göze aldı.

Yaşanlara saklandığı yerden şahit olan Suna daha fazla dayanamadı ve elindeki dambılı Kazım Ağa'nın kafasına vurdu.

ycbomba2.jpgAldığı darbelerle yatağa yığılan Kazım Ağa'nın kanlar içerisindeki görüntüsü Yalı Çapkını 9. bölüm finaline damga vurdu.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i oldukça merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncuya dair her detay araştırılırken Demir'in yıllar içindeki değişimi çok şaşırttı. Öte yandan oyuncunun aşk hayatına dair yaptığı son açıklamalar da gündeme bomba gibi düştü. Peki Yalı Çapkını'nın başarılı oyuncusu Mert Ramazan Demir kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? İşte Ferit ile ilgili tüm detaylar….

Yalı Çapkını'nın yakışıklı çapkını Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, 1998'de İstanbul'da doğdu.

ycbomba3.webpDialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020 yılındae yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol'un yaptığı "Çıplak" adlı mini dizinin başrolünde yer aldı. Demir, esas şöhreti Star Tv ekranlarında yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle yakaladı..

ESKİ HALİNİ GÖREN GÖZLERİNE İNANAMADI

Bir dönem uzun saçlarıyla ekranlarda boy gösteren Mert Ramazan Demir'in sosyal medyada yayılan görüntüleri de çok konuşuldu.

YALI ÇAPKINI FERİT KİMDİR?

ycbomba5.jpgHalis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

AŞK HAYATINI ANLATTI

Hakkında her detay merak edilen Mert Ramazan Demir önceki gün Vogue'a verdiği röportajda aşk hayatına dair açıklamalarda bulundu.

'AŞKA İNANMIYORUM'

'Ferit' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Vogue'a açıklama yapan Yalı Çapkını'nın yakışıklısı 'Aşka inanmıyorum' deyince sosyal medyanın diline düştü.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir hem özel hayatıyla hem de açıklamalarıyla merak konusu oluyor.

Yalı Çapkını dizisinde popülerliğini artırınca dergi kapaklarında da boy göstermeye başladı.

"KİŞİYİ TANIMAKLA ALAKADARIM"

"Ben hayatta birini tanımakla ilgileniyorum" diyen Mert Ramazan Demir açıklamasının devamında "Birisiyle vakit geçirmekle ve o kişiyi tanımakla alakadarım. Aşka inanmıyorum" dedi.

Yalı Çapkını Ferit'in bu sözleri sosyal medyanın diline düşmesine davetiye çıkardı.

ycbomba6.jpg"GEL BEN SENİ İNANDIRIRIM"

Demir'in sözlerini duyan sosyal medya takipçileri "Gel ben seni inandırırım", "Ben de inanmıyorum üzülme" gibi yorumlarla oyuncuyu ti'ye aldı.

MERT RAMAZAN DEMİR NERELİ?

Mert Ramazan Demir, aslen Kocaelilidir.

MERT RAMAZAN KAÇ YAŞINDA?

1998 yılında İstanbul Bakırköy'de doğmuştur.

MERT RAMAZAN DEMİR BOYU VE KİLOSU

Boyu 1.79 m olan Demir'in 74 kilodur.

MERT RAMAZAN DEMİR'İN BURCU NE?

Burcu ise Yaydır.

ycbomba8.jpg

ycbombay7.jpg

ycbomba10.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler