Yalı Çapkını Ferit'ine her an bay bay denilebilir!

Star TV ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Yalı Çapkını'nda heyecan seviyesi her geçen gün artıyor.

Yalı Çapkını Ferit'ine her an bay bay denilebilir!

Yalı Çapkını'nda Ferit Korhan'ı canlandıran yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir'in paylaşımı ağızları açık bıraktı. Yalı Çapkını'nı eleştiren bir sosyal medya paylaşımını beğenen ünlü oyuncunun akıbeti merak ediliyor. Hayranları Mert Ramazan Demir hakkında alınan kararları pür dikkat takip ediyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nıda Mert Ramazan Demir'in sosyal medyada diziyi eleştiren bir paylaşımı beğenmesi şaşkınlık yarattı. Dizinin Ferit Korhan'ın olan Mert Ramazan Demir için diziden ayrılacak iddiası ortaya atıldı. Bir diğer iddia ise Mert Ramazan Demir'in dizideki rolünden rahatsız olduğu yönünde. Hayranları konu hakkında gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını'ndan ayrılacak mı?

YALI ÇAPKINI'NDA MERT RAMAZAN DEMİR İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Genç oyuncunun Twitter üzerinden senaryoyu eleştiren bir paylaşımı beğenmesi de bu iddiaları doğrulamış oldu. Dizinin senaristini ve yapımı eleştiren bu beğeni sonrasında, Mert Ramazan Demir'in sözleşmesinin feshedilebileceği öne sürüldü.

Ancak konu hakkında henüz açıklama gelmedi. Yapımcılar ve oyuncu tarafından konu hakkında açıklama geldiği anda detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı.

Mert Ramazan Demir, FOX'ta yayınlanan "Öğretmen" dizisinde oynadı ve bu diziyle dikkatleri üzerine çekti. Netflix'te yayınlanan Ufo filminde boy gösterdi. Şimdilerde ise Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.Mert Ramazan Demir'in boyu 178 cm'dir. Kilosu ise 73 kg'dır. Burcu ise Yay.

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin reisi Halis Ağa'nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor.

Ferit, sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı fazlasıyla kızdırır. Ailesi Ferit'in Gaziantep'te uygun gördükleri bir kızla evlenmesine karar verir. Evlenmek istemeyen Ferit, dedesini dinlemek zorunda kalır. Aile Ferit'e uygun birini bulmak için evin en büyük gelini olan İfakat'ı görevlendirir. Suna adındaki genç bir kız, Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunur. Ancak isteme töreni sırasında yaşananlar hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı derinden etkiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin