Yalı Çapkını 26. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 26. Bölümler neler oluyor?

Sevilen dizi Yalı Çapkını izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Star TV’de ekranlara gelen ve çok sayıda izleyici kitlesini ekran başına kilitleyen Yapı Çapkını’nın yeni bölümü merakla bekleniyor. Yalı Çapkını 26. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 26. Bölümler neler oluyor? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Yalı Çapkını 26. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 26. Bölümler neler oluyor?

Her hafta Cuma günleri ekranlara gelen ve kısa sürede önemli ölçüde işleyici kitlesine sahip olmayı başaran yalı çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ gibi oyuncular rol alıyor.

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide önemli gelişmeler yaşanırken bu gelişmelere dair ipuçlarını barındıran fragmanlarda herkes tarafından merakla bekleniyor.

26. BÖLÜM FRAGMANLARI

“Kalıbının Adamı Ol Ferit!” başlığı ile yayınlanan iki fragmanda da yeni bölüme dair önemli emareler yer alıyor.

Yalı Çapkını 25. Bölümde neler oldu?

Seyran duyduklarından sonra çok öfkelenir ve Ferit ile arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. İfakat; Suna’ya kendi uygun gördüğü bir talip (Saffet) bulurken Suna’yı Seyran ve Ferit’le beraber Saffet’le akşam yemeğine çıkması için ikna eder. Bu durum Abidin’in de Suna’nın da hoşuna gitmez. Öte yandan İfakat Latif’le ilgili planlarını hayata geçirmek için de Sultan’la işbirliği yapmaya devam eder. Zerrin’in hedefinde ise bu kez Seyran vardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv