Yalı Çapkını 17. bölüm fragmanı yayınlandımı?

Star TV'de büyük çıkış yakalayan Yalı Çapkını dizisinden yeni bölüm fragmanı geldi. Diziye yeni oyuncunun gelmesi Ferit ve Seyran'ın arasını açacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını'ndan yeni fragman geldi. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, gibi başarılı isimler yer alıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren, büyük bir hayran kitlesi oluşturan Yalı Çapkını dizisi, her bölümüyle izleyicileri televizyona kilitliyor. Dizinin son bölümünde Ferit, babası ve İfakat arasında olan yasak ilişkiye şahit oldu. Gördüklerini sindiremeyen Ferit, tekrar Pelin’e dönmeye çalışıyor.

Yeni bölümde neler olacak?

Ferit, Pelin’in hayatına tekrar dahil olmaya çalışacak. Pelin’in yeni erkek arkadaşıyla kavga edecek. Diğer yandan İfakat, Orhan’a Ferit’in onları görmüş olabileceğini söylecek.

Seyran geçen bölümde çekilen fotoğraflarının yayınlanmasını isteyecek. Ancak Ferit buna engel olmaya çalışacak. Tek korkusu ise Seyran’ı başkalarının da beğenmesi.

Fragmanda ekranlara damga vuran sahne ise Seyran ile yeni oyuncunun tanışma anı oldu. Peki bu durum Ferit ve Seyran ilişkisini etkileyecek mi?...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv