Yakışıklı oyuncu bıçak altına yattı! Diziye ara verildi

Sıfırıncı Gün dizisinin yakışıklı oyuncusu Engin Öztürk, belindeki şiddetli ağrılardan dolayı ameliyat oldu. Oyuncunun ani ameliyatından dolayı çekimlere ara verildi ve geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmadı.

Yakışıklı oyuncu bıçak altına yattı! Diziye ara verildi

TV8 ekranlarında yayınlana Sıfırıncı Gün dizisinin başrol oyuncularından Engin Öztürk'ün geçtiğimiz perşembe günü ameliyat olduğu ortaya çıktı. Engin Öztürk'ün sağlık sorunu nedeniyle Sıfırıncı Gün dizisi de geçen hafta ekrana gelmedi.

BIÇAK ALTINA YATTI
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yakışıklı oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği ve bu nedenle de bıçak altına yattığı öğrenildi. Tedavisi tamamlanan oyuncu, taburcu edildi.

DİZİYE ARA VERİLDİ
Engin Öztürk'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünü oynadığı "Sıfırıncı Gün" dizisine bir hafta ara verildi. Yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü 3 Şubat'ta yayınlanacak. Öte yandan Sıfırıncı Gün dizisinin içinde hikaye "Birinci Gün" olarak değişecek ve dizinin adı da değişecek.

Yakışıklı-oyuncu-bıçak-altına-yattı!-Diziye-ara-verildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler