Kemal Kılıçdaroğlu'na flaş Demirtaş sorusu! "Aynısını Trabzon meydanında tekrarlayabilir misiniz?"

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de konuk olduğu programın fragmanı yayınlandı. Kılıçdaroğlu'na flaş bir Trabzon sorusu soruldu.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Youtube platformunda yayın yapan Babala TV'ye konuk olduğu programın fragmanı yayınlandı.

Kılıçdaroğlu'na sorulan Demirtaş sorusundaki Trabzon detayı dikkat çekti.

Söz olan bir kişi, Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan Mardin'de bir konuşmasında “Kürtçülüğü de Türkçülüğü de ayaklar altına almış bir partiyiz” şeklinde bir ifade kullandı. Siz de “Aynı ifadeleri Rize'de kullanabilir misin” diye Başbakana meydan okudunuz. Siz, “Demirtaş'ın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” ifadenizin aynısını Trabzon meydanında tekrarlayabilir misiniz?" şeklinde bir soru yöneltti.

Fragmanı yayınlanan programda Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yöneltilen bu soruya nasıl yanıt verdiği merak konusu oldu.

Babala TV ekranlarındaki programın tamamı Çarşamba günü yayında olacak.

kılıçdaroğluna trabzon sorusu babala

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar