Trabzonsporlu gençlerden örnek hareket

Haber61 - Özel Haber - Okan Çıtlak

Trabzon’nun Düzköy ilçesinde bir grup genç, açık artırma ile sattıkları Abdulkadir Ömür formasının geliri ile örnek bir davranışta bulundular. Düzköy ilçesi gençlerinden Baki Akçiçek ile arkadaşları Murat Şahin Aydın, Berkay Yavuz, Adnan Zafer ve Özgür Karbuz yaptıkları sosyal sorumluk projesi ile ilçede bulunan çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattılar.

5 arkadaş formadan elde ettikleri gelir ile beraber ilçede bulunan çocukları evlerinin önünden araçla alıp Trabzon’da bulunan bir alış veriş merkezine götürdü ve çocukların istediklerini yerine getirmek için çaba sarfettiler. Ayakkabı ve giysi alışverişi, yemek, oyun ve sinema gibi çocukların istediği ne varsa yapan arkadaşlar takdir topladı.

Haber61 mikrofonlarına konuşan Baki Akçiçek “Bu etkinliği yapmamızdaki tek amaç çocukların yüzlerinin gülmesini sağlamaktı. Trabzonspor’un yıldız ismi Abdulkadir Ömür’e formasını bize yolladığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca formaya yüksek bir ücret ödeyerek alan Almanya’da yaşayan Ümit Onur’a da ayrı teşekkür ederim. Bundan sonra da bu tarz aktivitelerimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar