Trabzonspor, Fildişi Sahilli Stoper Sol Bamba ile Anlaşmaya Vardı

Bamba'yı yakıntan tanıyalım

Trabzonspor, transfer çalışmalarında önemli bir adım atarak Fildişi Sahilli oyuncu Sol Bamba ile anlaşmaya vardı. Bordo mavili takım, teknik direktör Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda yeni sezon transferleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Özellikle stoper mevkii için takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor, bu doğrultuda İngiliz 2. lig ekibi Leicester City'nin ve Fildişi Sahili milli takımının 27 yaşındaki defans oyuncusu Sol Bamba'nın menajeriyle İstanbul'da bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, Bamba'nın Trabzonspor'da oynamayı istediği belirtildi.

Sol Bamba Kimdir?

13 Ocak 1985 doğumlu Souleymane "Sol" Bamba, Fransız doğumlu bir Fildişili profesyonel futbolcu. Kariyerine Fransa'nın Paris Saint-Germain takımında başlayan Bamba, ilk takımında beklenen performansı gösteremeyince İskoçya'nın Dunfermline Athletic takımına transfer oldu. 2011 yılında ise İngiltere'nin Leicester City takımına katıldı ve burada kendini kanıtladı. Aynı zamanda Fildişi Sahilleri milli takımının da bir oyuncusu olan Bamba, Trabzonspor'un defans hattına tecrübesiyle katkıda bulunması bekleniyor. Trabzonspor yönetiminin bu transferle savunma hattını güçlendirmeyi amaçladığı gözlemleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar