Adil Karaismailoğlu Trabzon mitinginde konuştu: "Gücümüzü milletten alıyoruz"

Bakan Adil Karaismailoğlu, AK Parti'nin Trabzon Meydan Parkı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Meydan Parkı'ndaki mitingde açıklamalarda bulundu.

Milletvekili adayları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve çok sayıda siyasinin katıldığı mitingde Trabzonlulara hitap eden Karaismailoğlu şöyle konuştu;

"TÜRKİYE'NİN NELER YAPABİLECEĞİNİ DÜNYA GÖRDÜ"

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli seçiminin arifesindeyiz. Türkiye ya lider ülke olma yolunda bir eşik atlatacak ya da 40 yıl önceki çekilmez günlere geri dönecek. Eren Bülbül yaşasa yarın ilk Bülbül ilk oyunu kullanacaktı. Yarın oy kullanırken Eren Bülbül'ü unutmayın kardeşlerim.

Türkiye'nin neler yapabileceğini bütün dünya gördü. Dünyaya bu rahatsızlık veriyor. Silahla başaramadıklarını siyasi yollarla yapmaya çalışıyorlar. İş birlikçileri ile ülkemizi karıştırmaya aday olmuşlar. 

Sahil yolundaki üst geçitlerin isimlerine bakarsanız bizim ne bedeller ödediğimiz görürseniz. İnlerinde geberttiğimiz teröristlerin kalıntıları yurt dışındaki dağlardan işaret gösteriyorlar. Vizyonsuz adayı destekleyin diyorlar. Onlara en iyi cevabı Trabzon verecektir.

karaismailoğlu gücümüzü milletten alıyoruz 1

"TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMA PLANLARI YAPIYORLAR"

Erenler ölmez. Yasin Börüler ölmez. Onları öldüren Selahattin Demirtaş teröristtir. 

Şehrimiz gelişsin, Türkiye ve Trabzon gelişsin diye açılışlar ve projeler yapıyoruz. Güney Çevre Yolu'nun 1 Mayıs'ta temelini attık. Hızlıaca bitirip hizmete sunacağız ya da İstanbul'da CHP'li, belediyelerin yaptığı metro hattı gibi bu projeyi kaderine terk edeceğiz. Yarın bunu oylayacağız.

Proje konuşuyoruz. Şehrin geleceğini düşünüyoruz. Bizi bir daha terör belasına bulaştırırsalar bunları konuşamayız. Yıllarca böyle yaptılar ve bizi kendi dertlerimiz ile dertlendiremediler. Çapsız adayları ile Türkiye'yi karıştırma planları yapıyorlar.

"GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ"

"Sana söz" yazmışlar duvara. 1 kişiyi işten atmayacaklardı, 25 bin kişiyi işten attılar. Bunların sözlerine ancak bu kadar güvenilir. Şunu yapacaklarmış, bunu yapacaklarmış. Belediyeler elinizde, yapın. Niye yapmadınız?

Bizim işimiz hizmet, gücümüzü de milletten alıyoruz. Ya teröristlerle iş birliği yapanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Bu kadar nettir bu. 

Zigana Tüneli'ni açtık. En kısa sürede bir kez gitmenizi istiyorum. İnanın tünele CHP'li girenin AK Partili çıkmaması mümkün değil. Eğer çıkıyorsa da onu bir bozuklu var demek. Yıllardır Avrupa'da yapılanlara hayran hayran bakıyorduk şimdi onlar bize hayran hayran bakıyor. Bunları da Türk mühendisi ve işçisi yapıyor.

Savunma sanayindeki %20 yerlilik %80'e çıktı. Kimler rahatsız oluyor, Türkiye düşmanları. Onlar rahatsız olsun diye yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

karaismailoğlu gücümüzü milletten alıyoruz 2

"TRABZONLULAR SANDIKTA EN İYİ CEVABI VERECEKTİR"

Yarından sonra Türkiye'yi çok daha güzel günler bekliyor. Pandemi sonrası turizm burada patladı. Bunu geliştireceğiz ve daha fazlasının gelmesi için çalışacağız. Çoğu Orta Doğu'dan geliyor ve Müslüman. Onlar niye geliyorlar? Recep Tayyip Erdoğan'ın yönettiği huzur ve güven içinde bir ülke olduğu için.

Yarın ya Avrasya, Osmangazi, Marmaray ve Zigana'ya karşı çıkanlar kazanacak ya da bunları ülkeye kazandıran Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Tabi ki Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. 

Şurada 24 saatimiz bile yok. Sağcısı solcusu yok. Trabzonlular vatanseverdir. Yarın sandıkta  en iyi cevabı verecektir. Kırgınlıklar olmuş olabilir. Hep birlikte beraber olup Pazartesi gününden itibaren şehrin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız.

20 yılda 100 yıllık işleri başardıysak, bundan sonra 20 yılda yine 100 yıllık işleri başararak dünyanın lider ekonomisi ve lider Türkiye'si için hep beraber koşacağız. Trabzon hazırsa Türkiye'de hazırdır. Daha müreffeh bir Türkiye'de buluşmak üzere, Allah'a emanet olun.

(Haber61 Haber Servisi - Emrah Paça - Tamer Atasoy)

AK Parti Trabzon mitingi /CANLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler