Trabzon’daki feci kazanın görüntüsü ortaya çıktı! İşte o acı anlar

Trabzon’da bir kişinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı. İşte kazanın gerçekleştiği o anlar...

Trabzon’da sabah saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği kazanın oluş anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Ortahisar İlçesi Maçka Yolu Esiroğlu mevkiinde yoldan karşıya geçmeye çalışan 33 yaşındaki T.G., M.K. kontrolündeki 61… plakalı aracın kendisine çarpması sonucu ağır şekilde yaralanmış ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesine rağmen hayatını kaybetmişti. 

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Feci kazanın oluş anı bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde, T.G.’nin yol kenarına geldiği, karşıya geçmek isterken aracın kendisine çarptığı ve metrelerce öteye savrulduğu görülüyor.

Trabzon’daki feci kazanın görüntüsü ortaya çıktı! İşte o acı anlar

43 METRE SAVRULMUŞ

Kazada hayatını kaybeden T.G.’nin, evinden çıkarak yolun karşısında bulunan, usta olarak çalıştığı sanayideki işyerine gitmek istediği sırada kazanın gerçekleştiği öğrenildi. 

Kazada yapılan incelemede T.G.’nin aracın kendisine çarpması ile yaklaşık 43 metre savrulduğu belirlendi. 

T.G. evli ve bir çocuğunun bulunduğu öğrenildi. 

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Videolar