Trabzon Şoförler Odası Başkanı Usta Haber61’e konuştu! “Dolmuş hatlarındaki sorunları çözdük”

Trabzon Şoför ve Otomobilciler Odasın Başkanı Ömer Hakan Usta, haber61’e konuştu.

Trabzon Şoför ve Otomobilciler Odasın Başkanı Ömer Hakan Usta, Haber61’net’in sorularını cevaplandırdı.

Usta, “şoför esnafımızın vatandaşlarımıza daha konforlu hizmet sunabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Usta Haber61’e konuştu! “Dolmuş hatlarındaki sorunları çözdük”

ŞÖFOR ESNAFIMIZ RAHATLATTIK!

Ömer Hakan Usta, "Bugün itibari ile doğu tarafından gelen arabalar Limon Sokak’tan inip Çömlekçi Mahallesi tarafından hizmet hatlarına gidiyorlar. Böylelikle, doğu tarafından gelen arabalar 20- 25 dakika zaman kazanımı sağladığı gibi, şoför esnafımız için de günlük ortalama 100-150 TL’lik bir mazot tasarrufu sağlayacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na sürecin çözümünde sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca dolmuşlarımız için depolama alanı da yaptık. Yine doğu-batı taraflarından meydana gelecek olan araçlar, çömlekçideki asfalt çalışması yaptığımız alanda depolama yapıp, oradan da sıralı bir şekilde kalkıp köprü altındaki yolcuları alıp yollarına devam edecekler” dedi.

ŞOFÖR ESNAFIMIZ TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMUŞTUR!

Ömer Hakan Usta açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Trabzon Şoför ve Otomobilciler Odası olarak, Türkiye’de pandemi döneminde araçların dönüşümünü yapan tek il olduk. Daha önce bu dönüşümü yapanlardan ziyade pandemi döneminde Trabzon dolmuş esnafı elini taşın altına sokmuştur. Trabzon’da şuan 689 tane arabamıza %95’in üzerinde dönüşüm sağlamışlardır. Bu süreçte dolmuş esnafı borç altındaydı. Taksitlerini ödemekte zorluk çekiyordu. Bu gelişmelerin yanı sıra fahiş mazot zamları, amortisman giderlerinde yaşanan artışlardan sonra artık bizde zam yapmak zorunda kaldık.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler