Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'a gelmeleri 6'lı masada tartışma yaratır mı?

Trabzon'un duayen gazetecisi Hasan Kurt, Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'a gelmelerinin 6'lı masada tartışma yaratabileceğini söyledi.

Trabzon'un duayen gazetecisi Hasan Kurt, Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon ziyaretini değerlendirdi.

Kurt şu ifadeleri kullandı: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a gelecek ve Gümüşhane’ye gidecek. Eski Gümüşhane Belediye Başkanı covid salgını nedeniyle vefat etmişti onun adına İstanbul Büyükşehir’in yaptırdığı bir kültür sanat merkezinin açılışa katılacaklar. Aslında Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu’nun birlikte Trabzon’a gelmeleri ve burada açılış yapmaları, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda altılı masada bir tartışma yaratabilir. Şu anda her ne kadar Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı aday değiliz söylemlerinde bulunsa da buna rağmen Ekrem İmamoğlu potansiyel Cumhurbaşkanı adaylarından biri. Bu geziden sonra zaten Ekrem İmamoğlu Sivas’a gidecek. Bundan böyle Ekrem Bey bu tür açılışlarda boy göstermeye başlayacaktır diye düşünüyorum. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda geri çekilmediğini düşünenlerden biriyim. O bağlamda Perşembe gün ki ziyareti çok önemli. İyi takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler