Vali Doruk: "Acıları birlikte paylaşacağız"

Vali Doruk; "Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destek hepimizin en önemli insanlık görevi ve sınavı" dedi.

Vali Doruk: "Acıları birlikte paylaşacağız"

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan depremin yaraları devlet ve milletçe sarılmaya devam ediliyor. Deprem bölgesindeki vatandaşımızların acılarını paylaşma noktasında Artvin Valiliği de "Kahramanmaraş'ta 100 adet konteyner Artvin mahallesi" projesinin öncülüğünü yapmış ve proje başarıyla tamamlanmıştı.

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve dernek başkan yardımcısı Efrahim Sarı'da Artvin Valisi Yılmaz Doruk'u makamında ziyaret ederek  projenin önemine dikkat çektiler.

Vali Doruk: "Acıları birlikte paylaşacağız"

Vali Doruk'a teşekkür plaketi takdim eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi "Sayın valimize derneğimiz adına ve  bu şehrin bir evladı olarak teşekkür ediyorum.ilk günden beri çok büyük hassasiyet gösteriyor.. Kahramanmaraş ile birlikte "Hatay'da Artvin konteyner Mahallesi" projesinin gündemde olduğunu öğrendim. Bu kampanya da emeği olan katkı sunan herkese ve Artvin halkına teşekkür ediyorum.Serhat şehrimiz Artvin bölgeye kardeşlik elini uzatarak desteğini sunmuştur" dedi.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde deprem ve sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak dayanışmak herseyden önce hepimiz için büyük bir insanlık sınavıdır. Ülke olarak çok şükür bu sınavı büyük bir gayretle yerine getirme noktasında mücadele içindeyiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber