Ünlü anketçiden Akşener'in çıkışına farklı yorum! "Erdoğan endişelenmiştir"

Ünlü anketçi Murat Gezici, Meral Akşener'in masadan kalkmasına farklı bir yönden yaklaştı. Gezici, "Erdoğan endişelenmiştir" dedi.

Ünlü anketçiden Akşener'in çıkışına farklı yorum! "Erdoğan endişelenmiştir"

Konuk olduğu programda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasını yorumlayan ünlü anketçi Murat Gezici, çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Gezici, Akşener'in bu hamlesinin cumhurbaşkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Kılıçdaroğlu'nu güçlendirdiğini ifade ederek "Bu gelişme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı endişelendirmiştir" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak 6'lı Masa'dan ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Olayın yankıları sürerken ünlü anketçi Murat Gezici, katıldığı bir programda tüm olan biteni farklı bir bakış açısıyla değerlendirdi.

"ERDOĞAN, ENDİŞE ETMİŞ OLABİLİR"

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti tarafından durum nasıldır acaba?" diye sorulması üzerine Gezici, şunları söyledi: "Sayın Erdoğan biraz endişe etmiş olabilir. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun adaylığı, o masada 6 genel başkanın doğrudan destek verdiği şeklinde duyurulsaydı halkta bu kadar destek alamayabilirdi. Şu an Kılıçdaroğlu, bedavadan büyük bir reklam yaptı. Oyunu yükseltti.

"AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANMASINI SAĞLAYAN KİŞİ OLACAK"

Bu krizi iyi yönetirlerse devleti de iyi yöneteceklerdir anlamına gelecektir. Bu önemli bir sınav. Bu bir türbilans. Akşener bu masaya tekrar oturduğunda hem daha fazla kazanan olacaktır hem de Türkiye'nin kalbinde çok büyük yer edinecektir. Kılıçdaroğlu'nun kazanmasını sağlayan kişi olarak da tarihe geçecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem