Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Üniversiteler yaza kadar tatil edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitelerin yaza kadar tatil edildiğini ve uzaktan eğitime geçileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Üniversiteler yaza kadar tatil edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Depremzedelerin barınması) Üniversitelerimizin tamamının KYK'ye ait yurtlarını bu işlerde kullanacağız, zira yaza kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz. Uzakten eğitim yapaccaklar." dedi.

Erdoğan, "Devlet-millet sırt sırta vererek bu sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Çadır kentlerimizin yanı sıra konteyner ve prefabrik yapıların kurulumuna başladık. Başka illere gitmek isteyen depremzedeleri otellere, yurtlara, misafirhanelere yerleştiriyoruz. Üniversitelerimizin tamamının KYK'ya ait yurtlarını bu işler için kullanacağız. Yaz mevsimine kadar üniversiteleri tatil ediyoruz, uzaktan eğitimle yoluna devam edecekler." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem