Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas görevden alındı!

Trabzonspor'da da bir süre görev alan, uzun süredir Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olan Tolunay Kafkas, görevden alındı.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas görevden alındı!

Uzun süredir Ümit Milli Takım'da aldığı kararlar ve sonuçlar nedeniyle eleştirilen Teknik Direktör Tolunay Kafkas, görevden alındı.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas hakkında yeni bir gelişme yaşandı. TFF, Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdı.

GÖREVDEN ALINDI
Yaptığı kadro tercihleri ve aldığı sonuçlarla uzun süredir eleştirilerin hedefi olan Tolunay Kafkas, görevden alındı.

HAMİT ALTINTOP ARADI
Konuyla ilgili Ajansspor'a konuşan Tolunay Kafkas, Hamit Altıntop'un kendisini arayıp görevden alındığını ilettiğini söyledi. Tolunay Kafkas 2017 yılından beri milli takımın çeşitli kademelerinde görev alıyordu.

MİLLİ TAKIMDA TOPLAM 28 MAÇA ÇIKTI
Milli takımın alt yaş kategorilerinde toplam 28 maça çıktı. Tolunay Kafkas söz konusu müsabakalarda 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler