Türkiye’nin otomobili fuara damga vurdu! TOGG nefes kesti

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'e damga vurdu.

Türkiye’nin otomobili fuara damga vurdu! TOGG nefes kesti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin otomobili Amerika'da gönülleri fethetti" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Togg'a ilişkin, "Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarındaki kullanıcı deneyimi nefes kesiciydi. "Bir otomobilden daha fazlası" derken, şaka yapmıyorduk!" paylaşımını yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank şu ifadeleri kullandı:

"Togg 2 senedir bu fuarda varlık gösteriyor. Fuarın en güzel standlarından biri burada. İlgi var. Vatandaşlar sırada. Kullanıcı deneyimini yaşamak istiyorlar. Bu da doğru bir iş yaptığımızın göstergesi"

"Türkiye'nin otomobili yola çıkarken 'bir otomobilden fazlası' diyerek yola çıktı. Togg da buna vurgu yapacak bir şekilde geçen sene ilk kez katıldı.""Bu sene çok daha fazla otomobil markasının burada olduğunu görebiliyoruz. Togg'un bu manada bir vizyon ortaya koyduğunu söyleyebiliriz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler