Türkiye Tenis Ligi finalleri Trabzon’da başladı

Türkiye Tenis Ligi finalleri 12-18 Aralık 2022 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak.

Türkiye Tenis Ligi finalleri Trabzon’da başladı

Beşirli'de bulunan tenis kortlarında gerçekleştirilecek finaller saat 12.00 itibari ile başlayacak.

Konu ile ilgili olarak bugün Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner’in katılımı ile basın toplantısı düzenlendi.

Türkiye Tenis Ligi finalleri Trabzon’da başladı

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, yaptığı açıklamada “Türkiye tenis birliğinin finallerini yapacağız. Batman’dan gelmiş sporcuların aynı kortta maç yapabilme şansını yakalaması demek. Biz bu anlamda hep doğru çalışmaya yöneldik. Hem Gençlik Spor hem de Büyükşehir Belediyesi’nin bize sunduğu imkânların bize ne kadar değer kattığını bu bir hafta içerisinde yaşayacağız. Büyükşehir Belediyemize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Trabzon bir spor şehridir. Trabzon’un bir tenis şehri olması için çok önemli bir başlangıç. Bize verilen bu destekler dünyanın en önemli sporcusuna ulaşmak açısından çok önemli bir destektir. Hep birlikte bu haftayı yaşayacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim ve maçlarımıza davet ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, “Bugün gerçekten spor şehri Trabzon için önemli bir hafta. Trabzon sahip olduğu tenis kompleksi ile Ankara İstanbul, İzmir, Mersin’den sonra büyük komplekslerinden biri. Trabzon’un tenis şehri olması gerekir. İnşallah da olacak. Sayın bakanımızın talimatlarıyla o bölgede 25 Milyon TL’lik bir projemiz olacak. 6 tane daha kort kapatacağız ve revize edeceğiz. Sürekli açık olan bir tenis akademisi olacak ve bir sporcu ivmeleri yaşayacağız. Bu organizasyon Trabzon için bir yükseliş olacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Verdiği fırsatlarla büyük bir sinerji yakaladık. Her projede onlarla beraberiz. Tüm Trabzonluları ve Sporseverleri Beşirli tenis kortlarına bekliyoruz.” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, ise “Belediye yönetimine geldiğimizde şöyle bir iddiamız vardı. Erklerini koruyarak gelişen bir şehir. Benim sloganım da yaşama sebeplerinin arttığı ir şehirdir. Trabzon'a yaşama sebepleri nasıl arttırılacaksa öyle bir belediyecilikti bizim amacımız. Allah’a şükür amacımıza ulaşıyoruz. Spor bu şehrin genlerinde var. Bu şehirden bireysel dünya ve olimpiyat şampiyonlarının çıktığı bir şehir Trabzon. Tenis finallerinin yapılması için Trabzon’un seçilmesi için teşekkür ediyoruz. Bu zor coğrafya şartlarında semt sahaları oluşturuldu. Çok güzel işler yapılıyor. Bize düşen her türlü sorumluluğu üstlenerek yapmaya hazırız. İl Müdürlüğümüzünse çabalarıyla mesafe alıyoruz. Ben bu organizasyonun başarılı olmasını temenni ediyorum. Bu manada bize her türlü deve hazır olduğumuzu belirtirim.” ifadelerine yere verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler