TTB'den Ağaoğlu'na hediye fındık

Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na, bordo mavili keşana sarılı sepet içinde fındık mamulleri hediye edildi.

TTB'den Ağaoğlu'na hediye fındık

Beraberinde Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas ve Yönetim Kurulu üyeleri Sami Kahraman ve Coşkun Öztürk ile Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu,  borsa Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve yardımcıları Yavuz Selim Çakıroğlu ile Mikbir Hakan Canbakal ile görüş alış verişinde bulundu.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Trabzon’un Trabzonspor ve fındık gibi iki önemli değeri bulunduğunu hatırlatarak, yaklaşık 12 yıldan beri “Trabzonspor’un Resmi Yiyeceği Finduk” sloganı ile işbirliği yaparak fındığın tanıtımına sağladıkları katkı için teşekkür etti.

Ziyaretin anısına da Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na bordo-mavi renkleri taşıyan keşana sarılı sepet içinde fındık ve fındık mamulleri hediye edildi.


TTB'den Ağaoğlu'na fındık mamulleri

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber