TS'den karaborsa uyarısı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç taraftarları karaborsa bilet konusunda uyardı. Tunç, şunları söyledi: “Biletlerin büyük bir bölümü taraftarlarımıza kombine kart olarak satılmış ve geriye haftalık satış için az miktarda bilet kalmıştır. Bu dur

TS'den karaborsa uyarısı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç taraftarları karaborsa bilet konusunda uyardı. Tunç, şunları söyledi: “Biletlerin büyük bir bölümü taraftarlarımıza kombine kart olarak satılmış ve geriye haftalık satış için az miktarda bilet kalmıştır. Bu durumu fırsat bilen bazı haksız kazanç arayışındaki kişiler özellikle büyük maçlar öncesinde ellerindeki biletleri normal değerinin üzerinde satarak rant elde etme çabası içerisine girebilmektedirler. Kulüp olarak sağduyulu taraftarlarımızdan beklentimiz bu tür girişimlere fırsat vermemeleri ve söz konusu biletlere rağbet etmemelidir. Emniyet güçlerimizle yürütülecek ortak çalışmalar sonucunda karaborsa bilet satmaya çalışanlar hemen yakalanacak ve haklarında yasal işlem başlatılacaktır” diye konuştu.

Otopark Sorunu Uyarısı
Mehmet Tunç ayrıca maç günleri Hüseyin Avni Aker Stadı önünde oluşan araç yoğunluğuna da dikkat çekerek herkesin duyarlı yaklaşım sergilenmesini istedi. Özellikle Hasan Saka Caddesi üzerinde yapılan parkların müsabaka önceleri ve sonralarında problem yaşattığını vurgulayan Tunç, bu anlamda Trabzon Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğüyle ortak çalışma içerisine girilerek gerekli tedbirlerin alınacağını vurguladı. Mehmet Tunç, özel araçların maç günleri sözü edilen bölgede park etmelerinin engelleneceğine işaret ederek, “Taraftarlardan da konuya duyarlılık göstererek gereksiz tartışmalara sebebiyet vermemek adına araçlarıyla bu bölgeye gelmemelerini rica ediyoruz. Aksi takdirde doğacak sorunlar hepimizi zor durumda bırakacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor