Trezeguet: Taraftarımız bu şekilde desteklerse yeniden şampiyonluğa erişiriz

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Trezeguet açıklamalarda bulundu.

Trezeguet açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

3 puan için şükürler olsun. Yalnız değildik bugün. Taraftarlarımız yanımızdaydı. Taraftarlarımızı galibiyetsiz evlerine yollayamazdık. Benim golümden önemli olan takımın kazanmasıydı ve bunu da başardık.

Kolbastı oyunu çok farklıydı benim için. Tüm Trabzon şehri mutlu. Herkes mutlu. Her zaman yenmek bizim için en önemli olan şey.

Trezeguet daha sonra yaptığı açıklamarda ise "Bütün takım harikaydı. Herkes mücadele etti. Taraftarlarımız destekledi. Bu şekilde mücadele ederiz, taraftarımız da bizi bu şekilde destekler ve yeniden şampiyonluğa erişiriz.

Bugün ilk dakikadan son dakikaya kadar takım için mücadele ettim. Takıma yardımcı olmak istedim. İnsanların evlerine mutlu gitmelerini istiyordum ve bunu başlardık.

Herkesin şansı vardır kazanmak için. Kulüpte herkesin buna inancı var. Bu sezon sonunda kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var onların desteği ile mutlu sona ulaşabiliriz.

Motivasyonumuz kulüpten geliyor. Kulüpte bizi destekleyen insanlar var kameralar önünde olmayan ve hepsinin desteğine sahibiz.
Başkanımız bizi çok destekledi. Bizim kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Kimi yendiğimiz önemli değil 3 puan çok önemliydi. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor