Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas, depremzedeler için kendi formasını satın aldı

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere bağış amaçlı satışa çıkan formasını kendisi satın aldı.

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas, depremzedeler için kendi formasını satın aldı

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas, kendi imzaladığı formayı depremzedelere bağış yapılması için satın aldı.

Bir süre önce, Bakasetas ile bir araya gelen ve "Bakasetas, bir Yunan yapımı" ifadeleriyle sosyal medyada gündeme geldikten sonra kulübün davetlisi olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Yunan futbolcuyla buluşan Erdal Şahin, futbolcudan aldığı imzalı formayı depremzedelere bağış yapmak için satışa sunduğunu duyurmuştu.

Erdal Şahin, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, Türkiye'nin çok kötü bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ben de yardım yapmak istiyorum depremzedelere ama imkanım yok. Elimde bir kuru Bakasetas'ın bana vermiş olduğu imzalı forma var. Bunu açık arttırma ile sizlere sunuyorum. Gelirini bütün depremzede kardeşlerimize yardım amaçlı kullanacağız." ifadelerini kullanmıştı.

BAKASETAS DEVREYE GİRDİ
Şahin'in bu açıklaması sonrasında Yunan yıldız bir kez daha devreye girdi ve açık arttırmaya çıkarılan kendi imzalı formasını satın aldı. Gelişmeyi Şahin sosyal medyadan duyurdu.

Bakasetas'ın depremzedelere yardım amaçlı ayrıca 300 bin TL yardım yaptığı da biliniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor