Trabzonspor'un eski yıldızından flaş Ersun yanal sözleri: Onunla köy kupasını bile kazanamazdık

Türkiye'de Trabzonspor forması giyen Slovak orta saha Juraj Kucka, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kucka, eski hocası Ersun Yanal'la ilgili çok sert ifadeler kullandı.

Trabzonspor'un eski yıldızından flaş Ersun yanal sözleri: Onunla köy kupasını bile kazanamazdık

Trabzonspor'un eski futbolcusu Juraj Kucka, şu an Slovan Bratislava'da forma giyiyor. 35 yaşındaki Kucka, yaptığı açıklamada Trabzonspor deneyimi hakkında konuştu ve sadece 7 maçta hocası olan Ersun Yanal için sert ifadeler kullandı.

Kucka'dan Trabzonspor taraftarına övgü

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde yaşadıklarını inanılmaz olarak nitelendiren Kucka, "Çılgın bir taraftar vardı gerçekten. Şampiyonluğu çok istediler. Çok da güçlenmiştik" dedi.

"Ersun Yanal aynı şeyi yaptırıyordu"

Kucka, o dönem Trabzonspor'un başında bulunan Ersun Yanal'ı sert bir dille eleştirdi. Slovak futbolcu, "O dönemki teknik direktörle köy ligini bile kazanamazdınız. Çünkü her antrenmanda aynı şeyi yapıyorduk" diye konuştu.

"Bana güven kalmayınca İtalya'ya döndüm"

Kötü sonuçların ardından teknik ekibin ve taraftarların kendisine olan güvenini kaybettiğini belirten Kucka, bunu normal olarak niteledi. Kucka, şunları söyledi: "Türkiye'deki kariyerimin sona ermesi gerekiyordu. Tekrardan İtalya'ya dönmek istiyordum ve sonrasında İtalya'ya geri döndüm."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler