Trabzonspor'un eski oyuncusu Türkiye maçını izlemek için gittiği stada giremedi

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen eski Milli oyuncu Yunus Mallı, Türkiye'nin Hırvatistan karşılaşmasını takip etmek için gittiği stada giremedi.

Trabzonspor'un eski oyuncusu Türkiye maçını izlemek için gittiği stada giremedi

Türkiye-Hırvatistan maçını izlemek isteyen Trabzonspor'un eski oyuncusu Yunus Mallı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'na giremedi. 25 kez A Milli Takım formasını giyen Yunus, görevlilerin kapıları kapatması nedeniyle dışarda kaldı. Yunus, taraftarlar ve basın mensuplarının itirazları sonucuyla maça girebildi.

UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Bursa'da ağırladığı Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. 40 bin kişinin Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda takip ettiği mücadelede trajikomik bir olay yaşandı.

Trabzonspor'un eski oyuncusu Türkiye maçını izlemek için gittiği stada giremedi

KAPIDA KALDILAR
Daha önce 25 kez ay-yıldızlı formayı giyen Yunus Mallı, stat kapısında kaldı. Yaşanan yoğunluktan dolayı görevliler, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki Batı Tribünü, VİP ve Basın giriş kapısını 21.15'te kapattı. Milli futbolcunun yanı sıra Bursaspor'un kaptanı Enver Cenk Şahin ile tecrübeli oyuncular Hasan Ayaroğlu, Kubilay Sönmez de stada girmekte güçlük çekti.

TARAFTARLAR VE MEDYA İTİRAZ ETTİ
Yunus Mallı ve Bursaspor kaptanı Enver Cenk Şahin, görevlilere durumu izah etse de olumlu bir sonuç alamadı. Kapıda biriken taraftarlar ve basın mensuplarının yoğun itirazları sonunda emniyet güçlerinin kapıları açmasıyla kırmızı-beyazlı oyuncu maça girebildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor