Trabzonspor’un eski oyuncusu Erce kardeşler için sürpriz transfer iddiası

Deprem sonrasında Hatayspor’da oynayan Trabzonspor’un eski kalecisi Erce Kardeşler’in Galatasaray’a transfer olabileceği belirtildi.

Trabzonspor’un eski oyuncusu Erce kardeşler için sürpriz transfer iddiası

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarsarken felaketin ardından bazı takımlar ligden çekilme kararı almıştı. Bu ekiplerden Hatayspor forması giyen Trabzonspor'un eski kalecisi Erce Kardeşler'in de Galatasaray'a gidebileceği iddia edildi.

Sarı kırmızılılar, Hatayspor'da forma giyen Erce Kardeşler için görüşmelere başladı. Depremin ağır yıkım yarattığı kulüplerden biri de Hatayspor olmuştu. Ligden çekilme kararı alan Akdeniz ekibinin futbolcularını kiralama yoluna gitmişti. Muslera'nın sakatlanmasının ardından kaleye takviye yapmak isteyen Galatasaray Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler için takımıyla transfer görüşmeleri başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler