Trabzonspor'un eski futbolcusu 4 yıl sonra golle tanıştı

Trabzonspor'da niç katkı veremeyen Yunus Mallı 4 yıl sonra golle tanıştı.

Trabzonspor'un eski futbolcusu 4 yıl sonra golle tanıştı

Trabzonspor’un 2020-21 sezonunun devre arasında büyük umutlarla transfer edip hiçbir katkı alamadığı ve bu sezon başında Kasımpaşa’ya transfer olan Yunus Mallı 4 yılın ardından golle tanıştı.

30 yaşındaki 10 numara, Kasımpaşa’nın Ümraniyespor ile karşılaştığı Türkiye Kupası maçında takımının tek golünü atsa da Kasımpaşa’nın 2-1 yenilerek elenmesine engel  olamadı.

4 YIL SONRA GELEN GOL
Yunus Mallı, Ümraniyespor’a attığı golle büyük bir şanssızlığı da kırmış oldu. Bir dönem milli takımın formasını da giyen futbolcu, 2018-19 yılının ardından ilk kez gol sevinci yaşadı. Bahsi geçen sezon Wolfsburg forması giyen Yunus, 23 maçta oynarken 1 gole imza atmış o golü de 15.09.2018’de oynanan Hertha Berlin maçında kaydetmişti.

Bu tarihten sonra gol sevinci yaşamayı unutan futbolcu, 2019-20 sezonunda Wolfsburg  formasıyla 15 Şubat 2020’de yaptığı tek asist aynı zamanda son skor katkısı olmuştu.

2020-21 sezonunda Wolfsburg ve Trabzonspor formalarıyla gol veya asist üretemeyen Yunus Mallı, 2021-22 sezonunu da boş geçmişti. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa’ya imza atan Yunus, Türkiye Kupası’nda attığı golle 4 yıl sonra ilk kez bir resmi maçta skora katkıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor