Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Siopis basın toplantısı düzenledi “İnanın hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz!”

Trabzonspor’da yarın akşam UEFA Konferans Ligi’nde Basel ile karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Siopis basın toplantısı düzenledi.

Haber61 - Spor Servisi -

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde yarın akşam evinde Basel ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Teknik direktör Abdullah Avcı ve Siopis önemli açıklamalar yaptı.

Abdullah Avcı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Hepimizin bu oyuna odaklanmamız gerçekten zor. Hafta başından itibaren adım adım bunu daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Futbolun hem iyileştirici hem de birleştirici gücünden faydalanmak istiyoruz. Bunun gücüne inanan birisiyim ve senelerdir bunu kullanıyorum. Birkaç teşekkür de dünyanın her yerinden gelen arama kurtarma ekiplerine. Aynı zamanda ülkemize, STK’lara ve yardım eli uzatan vatandaşlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Rakipten de bahsetmek gerekirse, formasyon olarak 4-3-3, 4-2-3-1. Geçen hafta itibarıyla sportif direktörü de teknik direktör oldu. Ortalama yaş ortalaması 23. İlk 11’de oynayan yaş ortalaması 25. Avrupa’dan kiralık aldıkları genç oyuncuları kullanıyorlar. Konferansta 12 müsabaka oynadılar. Grupta da 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldılar. Yarın ülkenin birazcık yüzünü güldürebilirsek bizi çok mutlu edecek. Tüm ülkenin bizimle destek olacağını biliyorum.

Siopis ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Depremlerden dolayı çok üzgünüm. Maç hakkında konuşmak istemiyorum. Hocamız konuştu. Yarın tüm Türkiye için bu oyunu oynamalıyız. Maça çıktığımızda herkes adına mücadele edeceğiz. Taraftarlarımıza davetim var. Maç bileti alıp bizimle olmalı çünkü bu para depremzedelere gidecek. Tüm dualarım depremlerden etkilenen ailelerle birlikte.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:

Süreç İstanbul’daki lig maçının sonrasında oldu. İnan hiçbir şey yapmak istemiyorsun. Nasıl bir karar çıkacak bekliyorsun. Kendi coğrafyasında bunu yaşamamış insanlar ve onların tedirginlikleri var. Her vatandaşın olduğu gibi oyuncuların da bu konuda duyguları ve hassasiyetleri var. Bu oyunun birleştirici gücü var. İyileştirme gücü var. UEFA oynanacağına karar verdi. Yarın olumlu şekilde alacağımız sonuçla ülkemize dokunmuş olmak istiyoruz.

Her şehre uzanmaya çalıştık. Bağlantı kurduk. 1. Derecede sıkıntı yok ama 2. Ve 3. Derece akrabalarda sorunlar olduğunu öğrendik. İzleyemiyorum ama haber almaya çalışıyorum.

YENİ TRANSFER MARKOVİC
Markovic, bizim bu mevkide sıkıntılarımız vardı. Çok iyi bilgiler aldım onunla alakalı. Şu anda kulübe geldi. Umarım kısa sürede kulübe olumlu katkıları olacaktır.

TÜRK MİLLETİ BÜYÜK BİR MİLLETTİR
Bu bir oyundur. Renk ve rekabetler tabi ki olacaktır. Fakat dünyanın sonu değildir. Bunu bugünlerde anlamamamız gerekiyor. Geçen sene şampiyon Trabzonspor’dur buy sene geri kalmıştır. Bu birliktelik sadece böyle günlerde değil her zaman olmalıdır. Türk milleti büyük bir millettir.

UMARIM SON 16'YA KALACAĞIZ
Umarım son 16’ya kalabileceğiz. Şampiyonlar Ligi play-off’u oynadık. Avrupa Ligi grubunu oynadık ve şu an Konferans ligi oynayacağız.

Abdullah Avcı'nın cevaplarının ardından Siopis, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Siopis sorulan deprem sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

Biz insanız ve aynıyız. Politikacıların durumlarını bilmiyorum. Biz hep birlikteyiz. Bence biz aynıyız. Böyle şeyler yaşandığında Yunanistan insanları Türklere yardıma geldi çünkü biz aynıyız.

KELİMELERLE AÇIKLAMAK ÇOK ZOR
Fotoğraf ve videoları gördüm bunları kelimelerle açıklayabilmek çok zor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor