Trabzonsporlu ismin yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı

Trabzonspor'un genç ismi Batuhan Kör 1461 Trabzon'a imza attı.

Trabzonsporlu ismin yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı

1461 Trabzon Batuhan Kör ile sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Trabzonspor’dan Batuhan Kör’ü kiralık olarak kadrosuna kattı. Tesislerde yapılan ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Hekimoğlu’nun da katıldığı imza töreninde 21 yaşındaki kanat-forvet oyuncusu Batuhan Kör, kendisini sezon sonuna kadar kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Melih Hekimoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Batuhan’ın kalitesini biliyoruz. Hem genç hem de yetenekli bir oyuncu. Ligin ilk yarısını Manisa FK’da geçirdi. Başarılı oldu. Şimdi de bizim takımımıza katkı sağlayacaktır. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Genç oyuncu Batuhan Kör ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. İnşallah burada iyi bir dönem geçireceğim ve Trabzonspor’a daha güçlü döneceğim. Burada hem gelişimime katkı sağlamak hem de takımıma katkı vermek istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Batuhan Kör-1

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu transferi ilk olarak Haber61'a açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor