Trabzonspor'un eski futbolcusundan itiraflar! “Şu anki kafa yapısında olsam…”

Trabzonspor’un eski futbolcusu Salih Dursun, bordo mavili kulüpte yaşadığı anılarla ilgili olarak konuştu.

Trabzonspor'un eski futbolcusundan itiraflar! “Şu anki kafa yapısında olsam…”

Haber61 - Spor Servisi / 2014-2016 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Salih Dursun, bordo mavili takımda yaşadığı anılarını Gazeteci Atakan Kurt’a anlattı.

Salih Dursun'un açıklamaları şu şekilde;

“SOYUNMA ODASINDA BAĞIRIP ÇAĞIRDILAR AMA…”

İlk olarak Deniz Ateş Bitnel ile yaşadığı olaya değinen Salih Dursun, “23-24 yaşlarındaydım. Trabzon'daki tribün ve camia baskısını biliyorsunuz. Başarılı olmak zorundasınız. Büyük takımlarda hep böyledir. O sezon kötü geçiyordu bizim için. İnanılmaz bir hikayesi vardı o kırmızı kartın. O sezon 13-14 maçta göz göre göre hakkımız yendi. Fahiş hakem hatası oluyordu ancak şampiyonluk yarışında olmadığımız için fazla da konuşulmuyordu. Hatalar üst üste geliyordu. Trabzonspor'da şu vardır. Şampiyon olamıyorsan bile büyük rakiplerinden birini yenersen bayram havası olur. Kötü sezon geçirdik ancak Galatasaray'ı yenip bir hediye verelim diye düşünüyorduk. Oyuna sonradan girdim. Hakeme kibar bir şekilde tepki göstermek istedim. Bir anda aklıma geldi, kırmızı kart gösterdim ve 'Sen çık hocam' dedim. Sonra kımızı kart gördüm ve içeri girdim. Herkes bana cephe almıştı soyunma odasında, bağırıyor çağırıyorlardı. Çok hoş karşılanmadım soyunma odasında. Taraftar ve halk sahip çıkınca birden her şey değişti. Teşekkür ediyorum ama bir yandan da Deniz Hoca'ya da üzüldüm. Şu anda da hakemler büyük hatalar yapıyor. Bence hakemliği bitirilmemeliydi. O dönem aramak da istedim ancak yapamadım. Şu anki kafa yapısında olsam, ertesi gün arardım. Bu durumun bir insanın kariyerine zarar vereceğini bilsem yapmazdım. Kolay değil bu işler. Herkesin bir ailesi var” dedi.

“HALİLHODZİC DEĞİŞİK BİR ADAMDI”

Halilhodzic ile çalıştığı döneme dair konuşan Salih Dursun, “Bize savaş hikayelerini anlatırdı. Çatışmalara da girmiş. Zor bir hayatı olmuş. Maçlardan önce onları anlatırdı. Çok disiplinli bir adamdı. Hayatınızın kıymetini bilin derdi. Bir gün çok sert bir antrenman yapıyoruz, 2 sakatlık birden oldu. Antrenman bitti, direğin dibinde 2 saatte oturup düşündü. Çok değişik bir adamdı. İşine çok tutkuluydu.”

“İBRAHİM HACIOSMANOĞLU’NU ÇOK SEVERİM”

Trabzonspor’a geliş döneminde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan olduğunu belirten Salih Dursun, “Kendisini çok severim. Onun gibi portreyi görmemiştim. İyi bir insandı. Tek üzüldüğüm şey, 'Ben olduğum sürece bu takımda kalacaksın' demişti. 1 ay sonra görevden ayrıldı.”

“ONUR KIVRAK DEDİĞİNİ YAPTI”

Eski takım arkadaşı Onur Kıvrak’ın futbolu bırakma süreciyle ilgili olarak konuşan Salih Dursun, “Onur Kıvrak'ın kariyerine çok üzüldüm. Söylemi ile yaptığı da aynı oldu. Bize Trabzonspor dışında başka takımda oynamayacağını söylerdi. Helal olsun, öyle de yaptı” diye konuştu.

“TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNA SEVİNDİM”

Trabzonspor’un şampiyonluğu sonrası mutluluk yaşadığını ifade eden Salih Dursun, “O kulübün ekmeğini yemişim. Bir şampiyonluk hasreti vardı. Keşke bizim dönemimizde olsaydı. Trabzonspor'un şampiyonluğundan keyif aldım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor