Trabzonspor’dan neden ayrıldığını açıkladı! Mehmet Yeşil’den flaş sözler

Trabzonspor altyapısından yetiştikten sonra forma şansı bulamayan ve şimdilerde İstanbulspor forması giyen Mehmet yeşilden flaş açıklamalar geldi.

Trabzonspor’dan neden ayrıldığını açıkladı! Mehmet Yeşil’den flaş sözler

Trabzonspor altyapısında yetişen, şimdilerde İstanbulspor forması giyen Mehmet Yeşil’den açıklamalar geldi.

A takımda sadece 45 dakika forma şansı bulabilen Mehmet Yeşil, kendisinin Trabzonspor’dan Hami Mandıralı tarafından gönderildiğini belirtti.

Mehmet Yeşil şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor, bizim dönemimizde çok kötü bir süreçten geçiyordu. Yanılmıyorsam o sene 32 Transfer yapılmıştı. Hami hocayla çok çalışma fırsatım olmadı. Ersun hocayla sadece 2 antrenman yaptım. Beni A takıma alan zamanın altyapı koordinatörü olan Sadi Tekelioğlu’ydu. Ben, Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir gibi altyapıda göze çarpan isimleri almıştı Sadi Hoca. Hami Mandıralı geldiği zaman A takımdaki ilk antrenmanda ilk işi beni altyapıya geri göndermek olmuştu. Hami hoca hakkında bir şey söyleyemem çünkü çalışmadım. Ersun hocayla 2 antrenman yapmıştım ama Ersun hocanın tarzını beğeniyordum. Trabzonspor çok güzel bir kulüp gerçekten. Herkesin oraya gitme gibi bir şansı varsa gitmeli. Türkiye’nin en büyük 4 kulübünden biri. Halkı ve taraftarı çok iyi. Hayatımın en güzel yılları orada geçti. Ben Trabzonspor’dan ayrılmadım, gönderildim. Trabzonspor kulübü ve camiası tarafından değil kişiler tarafından… Oraya Ersun hocayla beraber altyapı koordinatörü Cem Bağcı gelmişti. O geldiği zaman 3. haftaydı sanırım. O arada U19 Milli Takım’la Avrupa Şampiyonasına gidecektim. Orada beni kadro dışı bıraktı. Milli takıma da gidemedim derken bana İstanbulspor sayfası açıldı. Bende zaten baktım kulüp, Ersun hocaya ve koordinatöre bir şey demiyor bende ayrılmayı doğru buldum. Artık o zamanlar ayrılmak gerekiyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler