Trabzonspor’dan Guardiola ve Wenger’li video!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın depremin yaralarını sarmak için ‘Omuz Omuza’ başlığıyla yayınladığı videoya Trabzonspor’dan destek geldi.

Trabzonspor’dan Guardiola ve Wenger’li video!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ‘Omuz Omuza’ başlığıyla kampanya başlattı.

Kampanya, 1 Mart Çarşamba günü 20:00’de ASpor, Bein Sports, Spor Smart, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5 ekranlarında yayınlanacak.

Kampanyanın duyurusunun yapıldığı videoda Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Süper Lig’den futbolcular, Manchester City futbolcusu İlkay Gündoğan, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ve Arsenal’in efsane Teknik Direktörü Arsene Wenger yer aldı.

Trabzonspor, bu videoyu daha çok insana duyurmak amacıyla sosyal medya hesabından "Futbol Ailesi 1 Mart'ta Canlı Yayında #OmuzOmuza" notuyla paylaştı.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler