Trabzonspor'dan dev istatistik! PSG'yi de solladı

Trabzonspor, Avrupa'nın 10 büyük ligi içerisinde önemli istatistik yakalayarak Fransa ekibi PSG ile yarışır konuma geldi.

Trabzonspor'dan dev istatistik! PSG'yi de solladı

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde tam 696 gündür iç sahada kaybetmiyor.

Süper Lig tarihinde 90 maçlık iç saha yenilmezlik serisini de elinde bulunduran Trabzonspor, devam eden Avrupa'nın 10 büyük ligi arasında ulaştığı 36 maçlık iç saha yenilmezlik serisiyle de zirvede.

Fırtına'ya yaklaşan tek iç saha yenilmezlik serisi ise 32 maçla Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain.

İspanya La Liga'da bu sezon iç sahada hiç kaybetmeyen takımlardan Barcelona'nın 9, Real Madrid'in ise 12 maçlık kaybetmeme serileri bulunuyor.

DEVLERİ GERiDE BIRAKTI
Premier Lig'de ise Arsenal 12 maçtır evinde kaybetmiyor. Bundesliga'da ise 3 takım bu sezon iç sahada hiç kaybetmedi: Bayern Münih, Leipzig ve Union Berlin. Münih 16 maçla en uzun iç saha yenilmezlik serisine sahip takım.

İtalya Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli son 12 iç saha maçını kaybetmedi. Portekiz'de Benfica 9, Hollanda'da Twente 10, Belçika'da Genk 12, Danimarka'da Viborg ve Avusturya'da Salzburg 22 maçtır evinde yenilmiyor. Türkiye'de ise Trabzonspor'a yaklaşan tek takım iç sahada 10 maçtır kaybetmeyen Adana Demirspor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor