Trabzonspor’dan Basel maçı çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Basel maçı öncesinde flaş bir çağrı yaptı.

Trabzonspor’dan Basel maçı çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 16.02.2023 Perşembe günü saat 20:45’de oynanacak olan Basel maçı ile ilgili önemli bir çağrı yaptı.

Ali Sürmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli Trabzonspor’lular, Basel maçı müsabaka olarak önem arz etse de, ülkece yaşanmakta olan büyük acılara bir nebze de olsa ilaç olabilmek adına ve depremzedelere gönderilmek üzere, başta Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere Protokolde maç izleyenler ile Trabzonspor’lu Yöneticilerin ve taraftarlarımızın, kombineli ayırımı yapmadan, maçı belirlenecek bilet ücreti ile izlemesini, öneririm.” dedi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ali Sürmen'in bu çağrısını alıntılıyarak "Güzel bir fikir. Aynen katılıyorum. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi - 

Trabzonspor’dan Basel maçı çağrısı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor