Trabzonspor’dan 2. Lig’e giden isme Süper Lig’den teklif! Başkan resmen açıkladı

1461 Trabzon başkanı Celil Hekimoğlu’ndan Trabzonspor’dan aldıkları Tunahan Ergül hakkında flaş transfer açıklaması.

Trabzonspor’dan 2. Lig’e giden isme Süper Lig’den teklif! Başkan resmen açıkladı

Trabzonspor evinde Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Bordo mavili ekibi tribünden desteklemek için gelenler arasında 1461 Trabzon başkanı celil Hekimoğlu da vardı.

Başkan Hekimoğlu, Trabzonspor’dan alınan Tunahan Ergül’e Süper Lig’den teklif geldiğini açıkladı.

Başkan Celil Hekimoğlu’nun 1461 Trabzon, transfer ve Trabzonspor hakkında Haber61’e yaptığı özel açıklamalar şu şekilde;

Celil-Hekimoğlu-1

“TAKIMI BOZMAYARAK BAŞARILI OLMAYI DENİYORUZ”

Çok iyi çalıştık ama çok fazla transfer yapmadık. Sadece santrfora bir transfer yaptık. Başakşehir’den oyuncu aldık. İyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Bir de Trabzonspor U19’dan bir stoper aldık. Alternatif oyuncu olarak aldık. Takımı çok bozmadık. Hocamız çok iyi niyetli. Umarım iyi olur. Takımı bozmayarak başarılı olmayı deniyoruz.

“ÜST LİGLERE 7 OYUNCU VERDİK”

Geçen sene biz 7 tane oyuncu verdik üstlere. Artık başarımızı gösterdik. Biz geçmişte bazı hatalar yaptık. Biraz gençlerin gelişimini engelledik. Fakat şuan tamamen genç odaklı çalışıyoruz. Bugün Trabzonspor’da Kerem Baykuş inanılmaz bir ivme yakaladı. Oynayarak. Çocuğu oynatmayarak biz körelttik aslında. Şimdi oynatarak kazanıyoruz. Ve çok samimi bir şekilde inanıyorum ki Kerem, Trabzonspor’da oynayacak.

Tunahan-Ergül

“GENÇ OYUNCUYA SÜPER LİG’DEN TEKLİF VAR”

Tunahan Ergül var Trabzonspor’dan aldığımız. Çok iyi şu an. Çok çok iyi. Ben çok inanıyorum kesin Süper Lig yapacak bir dahaki sene. Bugün bile bir Süper Lig kulübüyle ben konuştum. Çok ciddi boyutta ilgilenen kulüpler var.

Bizim Trabzonspor ile oyuncu alış verişini daha büyük yapmamız lazım. 1. Lige çıkmamız lazım. Trabzonspor’un bizi kullanması lazım. Bunun Trabzonspor’a çok büyük katkısı olacak. Biz bunu yönetimle sürekli görüşüyoruz ve yönetim çok sıcak bu konuda. Hoca da böyle bir takım istiyor Trabzonspor’da. Yani gayri resmi de olsa bir pilot takım arayışı var. Hocanın da var, yönetimin de var benim de var. Bizim oradan oyuncu almamız ve oynatmamız lazım. Bizim 1. Ligde olduğumuz zaman 8 yabancı hakkını Trabzonspor’un kullanması lazım. Bunları yapmamız lazım. Şöyle bir sorun var, oyuncular bize gelmek istemiyor şuan. Sorun o. Yönetimsel ve teknik hiçbir sorunumuz yok. Bunu aşmamız lazım.

“ŞAMPİYON OLAN TAKIM 17. HAFTA ELEŞTİRİLMEZ”

Şampiyon olan takım 17. Hafta eleştirilmez. Bu takım bu şehirde şampiyonluk kupası kaldırdı. Bence şuan taraftara sorumluluk düşüyor. Artık bu şampiyonluk olgusunu ertelememiz lazım. Bu şehirde ekonomi belli. Ben büyük ekonomisi olan biriyim ama ne kadar katkım olabiliyor. İstanbul takımlarının ekonomisi çok yüksek. Senin ise sadece Ertuğrul Doğan var. Bir frene basalım. Acayip bir ödeme tablosu var Trabzonspor’da. Belki hedef Avrupa olabilir. Trabzonspor’da kadro düşürülmeli. Önümüzdeki sene değil 100 yıl sonraki Trabzonspor’u düşünmemiz gerekiyor.

YÖNETİM VE HOCAYA GÜVENİYORUZ

Çok zordur Trabzonspor’da hocalık yapmak. Üzerinde çok ilgi ve alaka vardır. Trabzonspor çok zor. Bu bambaşka bir dünya. Zordur. Hocada bunu biliyor. Sabredeceğiz ve destekleyeceğiz. Yönetime ve hocaya güveniyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor