Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı zincirleri kırdı

Trabzonspor'a geri gelen ve isteneni veremeyen Yusuf Yazıcı'nın Ümraniyespor maçındaki performansı yüzleri güldürdü.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı zincirleri kırdı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda konuk olduğu Ümraniyespor’u 4-1 yenerek çeyrek finale çıkarken, uzatmalarda iki gol kaydeden Yusuf Yazıcı’nın performansı yüzleri güldürdü. Bu sezon bordo-mavili formayla ilk gollerini kaydeden Yusuf hem kendisi rahat bir nefes aldı hem de takımını tura taşıdı.

Sezon başında Lille’den kiralık olarak gelen Yusuf Yazıcı’nın dizindeki sakatlık problemini atlattıktan sonra düzenli antrenman yapmaya başladığı ve son dönemde hızla form tuttuğu kaydedildi.

Fiziksel sorunlarını geride bırakan yetenekli futbolcu, Ümraniyespor’a attığı iki golle moral açıdan da kendine geldi. 25 yaşındaki oyuncunun önlerindeki zorlu süreçte bordo-mavili takıma daha fazla katkı yapmak istediği aktarıldı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Yusuf’un Ümraniyespor maçındaki performansından çok memmun kaldığı öğrenildi. Deneyimli hocanın üst üste çıkacakları maçlarda milli oyuncudan daha fazla yararlanmanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor