Trabzonspor'da yeni sistem hücum

Trabzonspor'da Newton yeni sistemi oturttu.

Trabzonspor'da yeni sistem hücum

Teknik direktör Newton, yeni sistemini milli arada oturttu. ‘Ofansif ve hızlı futbol’ anlayışını belirleyen İngiliz hoca, idmanlarda Afobe-Semedo ikilisini birlikte deneyerek uzun zaman sonra ilk kez çift forvet oynatma sinyali verdi

Yeni transferlerin takıma katılmasıyla milli arada gerçek kimliğine bürünen Trabzonspor, yarın Başakşehir'i devirip lige adeta yeniden başlamak istiyor... Gaziantep FK beraberliğiyle 4. haftayı tamamlayan bordomavililer, geçen sezon şampiyonluğu kaptırdığı rakibini mutlaka yenmek amacında. Teknik direktör Eddie Newton da bu karşılaşmanın öneminin farkında. Ekibiyle birlikte Başakşehir'in bu sezonki maçlarını izleyen ve rakibi analiz eden İngiliz hoca, 3 puanı getirecek stratejiyi belirledi. Newton, 'hızlı hücum' parolasıyla işi bitirmeyi hedefliyor.

OFANSİF FUTBOL ANLAYIŞI

Her fırsatta ofansif futbol anlayışını benimseyen bir teknik adam olduğunu söyleyen Eddie Newton, antrenmanlarda yaptığı çalışmalarla da bunu deniyor. İngiliz teknik adamın Başakşehir maçı öncesi yapılan taktik antrenmanlarda sık sık Afobe-Semedo ikilisini birlikte denediği ve ligin ilerleyen haftalarında bu sistemi takıma oturtmayı planladığı öğrenildi. Başakşehir maçına alışık olduğumuz tek forvet ve arkasındaki üçlü hücum ekibiyle çıkmayı planlayan Newton'un, 90 dakika içerisinde yapmayı planladığı değişikliklerle Semedo-Afobe ikilisini birlikte oynatması bekleniyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler