Trabzonspor'da Büyük Düşüş

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun (IFFHS) son değerlendirmesinde büyük düşüş yaşadı.Bordo-Mavililer, 117. sıradan tam 175. sıraya geriledi. Bu da özellikle İnter Tot

Trabzonspor'da Büyük Düşüş

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun (IFFHS) son değerlendirmesinde büyük düşüş yaşadı.

Bordo-Mavililer, 117. sıradan tam 175. sıraya geriledi. Bu da özellikle İnter Toto'dan elenmesine bağlandı. Beşiktaş yükseliş yaşarken, 180,5 puanla 74. sıradan 32. sıraya çıktı. Fenerbahçe 177 puanla 35. olurken, Galatasaray ise 112 puanla 109. sırada yer aldı.

UEFA kupasında tur atlayan Kayseri Erciyesspor, 377. sıradan 274. sıraya yükselirken, Trabzonspor ise düşüşüne devam ederek 117. sıradan 175. sıraya düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor