Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı devam edecek mi? Sırada onlar var!

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetiminin, şartların oluşması halinde ayrılıkları devam ettirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı devam edecek mi? Sırada onlar var!

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor'da "sürdürülebilir ekonomi" parolasıyla göreve gelen Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetiminin, kadro maliyetini düşürmek adına ayrılıkları sürdürmesi bekleniyor.

Vitor Hugo'nun ayrılık süreci resmi prosedürlere kalırken, bordo mavili yönetim şartlar oluştuğu takdirde oyuncu satışına devam edecek.

Özellikle sözleşmesi sona erecek olan Gbamin, Hamsik, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar ile yola devam edilmesi beklenmezken, Markovic'in performansı ise yakından takip edilecek.

Sezon sonunda ise yüksek maliyeti olan Gomez, Bartra, Peres ve Denswil gibi oyuncuların durumu değerlendirmeye alınacak.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, daha önce yaptığı açıklamada 40 milyon Euro'ya yaklaşan maaş yükünü 25 milyon Euro seviyesine düşürmek istediklerini ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor