Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan kritik görüşmeler! Nuri Albayrak, Nevzat Aydın ve...

Trabzonspor'da yaklaşan seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde istifa eden başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan kritik hamleler geldi.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan kritik görüşmeler! Nuri Albayrak, Nevzat Aydın ve...

Haber61 - Spor Servisi -
Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında alınan Olağanüstü genel kurul kararı ardından asbaşkan Ertuğrul Doğan adaylığını resmen açıklamıştı.

"Başka bir aday daha çıkar mı?" sorusunun sorulduğu günlerde Ahmet Ağaoğlu'nun yeni bir liste ile seçimlere girerek Ertuğrul Doğan'a rakip olabilceği gündeme geldi.

Ağaoğlu'nun bu kapsamda eski yöneticilerden Nevzat Aydın ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Eski yöneticiler ve başkanlar ile görüşüp fikir alış verişinde bulunan Ağaoğlunun yarın da eski başkan Nuri Albayrak ile görüşmesi bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ağaoğlu'nun yapacağı temaslar sonrasında kararını salı günü açıklayacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor