Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu rekoru kaçırdı

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un aralıksız en uzun süre başkanlık yapan isimlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu rekoru kaçırdı

Trabzonspor'da başkanlık görevinden istifa eden Ahmet Ağaoğlu, kulüp tarihinin aralıksız en uzun süre başkanlık yapan isimlerinden biri oldu.

3 Mart'ta yaptığı açıklama ile resmen istifa eden Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor kulüp tarihinde Mehmet Ali Yılmaz, Sadri Şener ve Şamil Ekinci'nin ardından aralıksız en uzun süre başkanlık yapan 4. isim oldu.

5 yıl 107 gün ile kulüp tarihinin aralıksız en uzun süre başkanlık yapan ismi Mehmet Ali Yılmaz olurken, Mehmet Ali Yılmaz'ı 5 yıl 105 gün ile Sadri Şener, 5 Yıl 2 gün ile Şamil Ekinci takip etti. Ahmet Ağaoğlu ise 4 yıl 335 gün görevde kalarak bu listede 4. sırada yer aldı.

Ahmet Ağaoğlu, 138 gün daha görevde kalması halinde Trabzonspor'da kulüp tarihinin aralıksız en uzun süre başkanlık yapan ismi olarak kayıtlara geçecekti.

Haber61 - Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor