HABER61 - SPOR SERVİSİ
Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen Trabzonspor'da saha içinde agresif bir görüntü çizen Yusuf Yazıcı'ya bordo mavililerin eski futbolcularından Galip Değerli uyarıda bulundu.
Haber61 TV'de yayınlanan , Kadir Can'ın sunduğu ve gazeteci yazar Turgay Beşyıldız ile Trabzonspor eski futbolcusu Galip Değerli'nin konuk olduğu Kısa Pas programında Konyaspor - Trabzonspor maçı konuşuldu. Galip Değerli, maçı yorumlarken Yusuf Yazıcı'ya dikkat çekti.
Değerli " Yusuf , daha önceki maçlara nazaran çok daha agresif, kendisine yakışmayan bir davranış sergiledi. Yusuf star bir oyuncu, bu tür davranışlara gireerse sıradanlaşır. Eğer sıradanlaşmak istemiyorsa, lider oyuncu olmak istiyorsa bu tür rakiple dalaşma işlerini bırakacak. Son dakikada rakibe çift daldı, niyeti bile kırmızı kart ki faul de yaptı. Ben Yusuf'u çok seviyorum, çok daha iyi yerlere gelecek. Bunları eleştiri değil uyarı olarak alsın. Bu takımda daha önce oynamış bir ağabeyi olarak onu uyarıyorum. " ifadelerini kullandı.
PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Kısa Pas her hafta Salı günü saat 14.00'te Haber61 TV'de canlı yayınlanıyor.
Tüm Yorumlar (9)
Türker
7 yıl önceEger yusuf yazici da star sa vay bizim halimize...
Taraftar
7 yıl önceO maçta yusufu deli ettiler sabır da biryere kadar ama herşeye rağmen yusuf gibi bir oyuncu onların seviyesine düşmemeli
Taraftar
7 yıl önceEğer sende taraftarsan asıl ozaman vay bizim halimize
YAŞAR
7 yıl öncekatılıyorum. yusuf yazıcının bu tip rakiple dalaş işlerine girmemesi gerekiyor.
Adulhakim diyarbakir/ silvan
7 yıl önceNeden star olmasın dostum ? Bizim kendi öz evladımız . Onazinin yokluğunda defansa çok yardım etti . Seneye ön liberolarımız sağlam olursa en az 10-12 gol atar
Asebat 61
7 yıl önceAdamlar bize kin lı her poszyonda sovuyordu basta omer ali olmak uzere Yusuf en iyisini yaptı galıb bos konuştu ne yapsaydı kendinımı ezdırdı
manuel
7 yıl öncedogru diyor adam hic yakismadi yusufa. boyle islerden uzak dursunlar
Murat
7 yıl önce30 senedir ts de böyle bir topçu görmedim. Hem de pırlanta gibi çocuk. Hala anacığıyla köyde iş yapıyor
ayhan61
7 yıl önceNe alakası var kardeşim. Ne demek yani, adamı sinir etsinler, üstüne oynasınlar.. Sonra boynu büküp futboluna mı odaklansın. Tabiki yeri geldiğinde karşılarında bir duvar gibi sert ve dik duracaksın. Liderlik bunu gerektirir. Yusuf konya maçında çok taktir ettim.