Yusuf Yazıcı için elimden geleni yaparım

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenledi.

Yusuf Yazıcı için elimden geleni yaparım
Ersun yanal sorulan bir soru üzerine "Yuısuf yükselen bir değer onun gelişmesi için elimden geleni yaprım dedi.
 
İşte Yanal'ın Yusuf Yazıcı hakkında söyledikleri ;
 
"Yusuf Yazıcı daha öncede son oynadığı mevkide oynadı ve başarılı oldu. Bir değişklik yaparsınız tutmazsa yanlış yaptım dersiniz. Herşey sonuca göre değişiyor. Yusuf'un nerden gelip nereye gittiğine bakmalıyız. Yusuf hem beden hem kafa hemde futbol olarak değişiyor. Her gün değişen ve gelişen bir takımız. Çok fazla beraber oynayan futbolcularımız yok. Onu aşıyoruz. Yusuf yükselen bir değer. Onun gelişmesi için ben kendi adıma elimden geleni yaparım. Yusuf bazen defansif oynayacak bazen başka mevkilerde. İlerde belki de tamamen defansif oynayacak. Sosa'yı gördünüz. Ofansif gücü yüksek bir futbolcu ikinci yarıda defansif oynadı ve başarılı oldu"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler