Yusuf ve Abdulkadir transfer haberlerinden etkileniyor!

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nfa oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Yusuf ve Abdulkadir transfer haberlerinden etkileniyor!
Rıza Çalımbay Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür’ün, kendileri için çıkar transfer haberlerinden etkilendiğini belirtti.

Çalımbay “Yusuf ve Abdulkadir'le dün konuştum. Kendimden de onlara örnek verdim. 17 yaşımda ben Beşiktaş'ta oynadım. Onların oynamaları çok müthiş bir şey onlar için. Kendi memleketlerinin takımdalar. Basında çıkan şu kadar paraya buraya oraya gidiyorlar diye tabii ki etkileniyorlar. Onlar kaliteli karakterler. Trabzonspor'u hep düşünüyorlar. Burada takım kötü gitse en çok onlar üzülür. Uçuk rakamlar yazıyorlar, çocuklar bir maçta kötü oynayınca bu kez farklı şeyler yazıyorlar. Biz onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarım Avrupa'ya giderler tabii ki. Altyapıdan çıkıp oynamaları çok güzel. Gökdeniz çıktı, bugün yıllardır Rusya'da oynuyor.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor