Yusuf Erdoğan: “Mayıs ayında şampiyonluğu yaşayacağız”

Yusuf Erdoğan Haber61'e konuştu.

Yusuf Erdoğan: “Mayıs ayında şampiyonluğu yaşayacağız”
Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan Konyaspor’u 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf Erdoğan, “Bu takımın şampiyon olması için elimizden geleni yapacağımıza dair söz verdik. Mayıs ayında inşallah şampiyonluğu yaşayacağız. Burası bizim evimiz. Hiçbir zaman mağlup olacağımızı düşünmedik. Burak Yılmaz Trabzonspor’ ada oynarken ben Araklıspor’da oynuyordum. Onunla oynamayı Allah bize nasip etti." dedi.

Transferiyle ilgili olarak konuşan Yusuf Erdoğan, “Bir sezonum daha vardı. Birçok takımdan teklif geldi. Ben Trabzonspor’dan kötü ayrılmak istemedim. Buraya maddi manevi bir şeyler kazandırarak gitmek istedim. Sonrasında yaşanan gelişmeler sonucu burada kalmamın daha iyi olacağını düşündüm” ifadelerini kullandı.

Yusuf Erdoğan Ersun Yanal’la arasında sorun olduğu iddiaları ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise “Ersun Yanal’ın gelişimimde çok büyük katkısı oldu. Aramda onunla kötü bir şey asla olamaz. Buraya imza attığında beni aradı ve sanin kalman lazım dedi. Evine gitsem asla geri çevirmez.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler