Yanal; 50. yılda şampiyonluğu herkes ister

Yanal maç sonrasında konuştu

Yanal; 50. yılda şampiyonluğu herkes ister
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Fenerbahçe beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal şöyle konuştu;

İki takımda busezon istediği sonucu alamadığını söylemiştim maçın öncesinde. Maçta bu sonucu ortaya çıkardı. İki takım da biribirine tam anlamıyla üstünlük kuramadı. İki takım da açıklar verdi. Kazanamadık. Ama totale bakmak lazım. Türkiye'nin en önemli maçlarından birisiydi ancak boş tribünlere oynandı. Futbol atmosferi yoktu. İki takım da puanları paylaştı. Gerginliğin olmaması önemliydi. Önümüzde dönem daha önemli olacak. Kadro kurmak ve geleceği görmek adına. Önümüzde Bursaspor maçı var. Önümüzdeki sezonu n kadrosunu belirlemek açısından önemli bir fırsat olacak.

Trabzonspor önemli bir virajdan geliyor. Sürati ayarlayacak bir yoldan geliyor. 50. yılda şampiyonluğu herkes ister. Ben de çok istiyorum. Akıllı davranmak akıllı kadro kurmak bu işin akıllıca tarafı. Trabzonspor uzun yıllar şampiyonluk beklentisi içinde kaldı. Şimdi akıllıca olanı yapıp takımı kuralım. Takıma sahip olalım. Gerisi gelecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor