Volkan Canalioğlu: “Trabzonspor'umuz bir marka ve üst kimliğimiz”

Volkan Canalioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Volkan Canalioğlu: “Trabzonspor'umuz bir marka ve üst kimliğimiz”

Trabzonspor Divan Genel Kurulu’nda söz alan CHP Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu “Trabzonspor'umuz bir marka ve üst kimliğimiz” dedi.

 
Canalioğlu, konuşmasında, "Sınır ötesinde teröristle mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize gönülden başarı diliyorum. Divan başkanımız çok doğru diyor. Beni mutlu eden birkaç olayı paylaşmak istiyorum. Trabzonspor'umuz bir marka ve üst kimliğimiz. Trabzonspor'umuzun Trabzon dışında Trabzonlu olmayanların da bize destek verdiklerini biliyorsunuz. Amasyalı bir vatandaş Ankara'da yolumuzu kesti ve Trabzonsporlu olduğunu söyledi. Trabzonspor'u bütünleştirmemiz gerektiğini söyledi. Trabzonspor'umuza ulusal anlamda katkı sağlamak için yapılan bir çalışma vardı ve bu sonuç verdi. Ekrem İmamoğlu'yla birlikte yürütüp sonuç aldılar. Kimya Nobel ödüllü Mardinli bir vatandaşımız Sayın Aziz Sancar Kimya Nobel ödülü aldı. Bunun üzerine Trabzonspor Yönetim Kurulu Aziz Sancar'a Ekrem İmamoğlu aracılığıyla bir mektup yazıyor ve onun da mücadelesini Trabzonspor'un mücadelesi olarak görüyor ve onur üyeliğine layık gördüğünü söylüyorlar. Bunu takdirle karşıladım. Sayın Aziz Sancar’a,  Sayın başkanım Trabzonspor onur üyeliği için gönderdiğiniz davet bizi çok duygulandırdı. Bana onur verir bunu memnuniyetle kabul ediyorum. Trabzonspor'umuzun yönetim kurulunun dünyaya mal olan böylesi bir insanı onurlandırması beni mutlu etti. Divanımızın önemli görevleri var. Yönetim düşünce divan yönetimi alıyor bu anlamda önemsiyorum. Sportif faaliyetin Trabzonspor’u büyüttüğünde hemfikirim Trabzonspor sahada başarılı olunca daha mutlu oluyoruz başarısız olunca mutsuz oluyoruz. 2010 2011 şampiyonluk kupası olayından sonra bunalıma girdik bundan çıkmalıyız artık. Trabzonspor'da bir konsensüs oluşturmalıyız. Trabzonspor'un altyapısından 200 futbolcudan sadece Abdülkadir ve Yusuf’u mu çıkarabildik? Altyapıya daha çok dönük çalışmalar yapmalı. Trabzonspor'un geleceğini sağlamlaştırmamız gerekiyor. Aldığımız sporcuları üzerine para vererek göndermeyelim kar ederek gönderelim. Bugün Trabzon'da her ailede bir amatör sporcu çocuklar bunlara destek vermeli özümüze dönmek zorundayız. Benim önerim bu şekildedir." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor