Ve Zeki Yavru konuştu: Başkaları gibi mahkemelere gitmedim!

Trabzonspor'a transfer olmak üzere olan Zeki Yavru ilk açıklamasını Haber61'e yaptı.

Ve Zeki Yavru konuştu: Başkaları gibi mahkemelere gitmedim!

Haber61 Spor Servisi - Özel: Tuncay Lakot

Trabzonspor'un büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve yeniden bordo mavili formayı giymek üzere olan Zeki Yavru ilk açıklamayı Haber61'e yaptı.

Akşam saatlerinde Trabzon'a hareket eden Zeki, transfer görüşmeleriyle ve sosyal medyadan kendisine yönelik verilen tepkiyle ilgili açıklamada bulundu. Trabzonspor'un bir evladı olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki futbolcu "İnsanlar neden bu kadar tepki gösteriyor, ne yaptım, başkaları gibi kulübü mahkemelere mi verdim" diyerek sitem etti.

Bordo mavili takıma hizmet etmenin kendisi için her zaman bir gurur kaynağı olduğunu kaydeden Zeki " Ben bu takım için her zaman elimden geleni yaptım. Ayrıldığımda kulüpten paramı almadan ayrıldım, başkaları gibi kulübümü mahkemelere vermedim. Yeri geldi çek aldık 1-2 sene paramızın ödenmesini bekledik yine de ses çıkarmadık. Şimdi de Gençlerbirliği ile olan sözleşmemi feshederek bonservisimi alarak bedelsiz geliyorum. İnsanlar neden böyle davranıyor anlamak mümkün değil" şeklinde konuştu.

zeki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
66 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor