Haber61 - Spor Servisi
Trabzonspor, Avrupa Ligi Play-Off 2. karşılaşmasında AEK'yı ağırlıyor. Teknik Direktör Ünal Karaman karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.
Karaman kendisine sorulan Sturridge AEK ve Fenerbahçe maçlarında oynayacak mı sorusuna "Sturridge de zorlanmalar oldu. Profesyonel sporcunun 4 Mayıs'tan beri zihninde baya karışık olduğu ve belli bir yorgunluğu olduğunu dikkate almak lazım. Oyuncumuzu zamanı geldiğinde oynayıp oynamayacağını görürsünüz." ifadelerini kullandı
Karaman ayrıca "Kimse istedi diye oyuncu almayız, kimse istedi diye oyuncu oynatmayız" diyerek "Kasımpaşa maçında insanların eleştirileri anlıyorum. Ama insanlara ve basına göre değil kendi tercihlerimize göre hareket edeceğiz. İsim olarak Trabzonspor geçmişte önemli transfer ettik. Ekip aklına güveniriz. Arkadaşlarımız önemli arkadaşlar antrenman eksiklerini tamamladıklarında önemli katkılar yapacaktır. Kimse istedi diye oyuncu almayız kimse istedi diye oyuncu oynatmayız." şeklinde konuştu.
Tüm Yorumlar (11)
Ahmet bünyamin
6 yıl önceAynen Ünal hocam katılıyorum.
Hasan
6 yıl önceHazır olmayan oyuncu oynatılmaz. İkinci yarı tam hazır olabilir.
AA
6 yıl önceÜnal hocam, vAllahi de billahi de seni o kadar seviyorum ki uzun süre Trabzonsporun başına kalmanı istiyorum. Ama, Allah aşkına en nihayetinde futbol konuşacaksın. Böyle kabadayı vari sert konuşmalara ne gerek var. Yok efendim kimse istedi diye şöyle yapmayız böyle yapmayız gibi laflar. Almanyada yaşıyorum haliyle buradaki futbol maçlarını dolayısıyla maç öncesi hocaların röportajlarında seyrediyorum dinliyorum. Şimdiye kadar tek bir teknik direktörün Sorulan sorulara o sertlikte cevap verdiğini duymadım görmedim. Sanki verdigin cevaplar da O mütevazi ünal hoca bu değerinden Ödün vermiş gibi.
kemalsdk
6 yıl önceHattaaa,,,sezon sonuna doğru,,,,harbiden,,,,sen bu işi biliyosun,,,:)))
kemalsdk
6 yıl önceTopçu ,,eğer hazırsa ve kendine güvenip oynarım diyorsa,,OYNATIRIM,,,Kalitesi belli,,,İnşALLAH Sakatlık yoktur,,,
trabzonlu61
6 yıl öncesturridge profesyonel bir furbolcu 1 ay içinde hazır ol tam manada 2 .yarı hazır olur ne demek :)
Sel
6 yıl önceKaliteli topcu en cok 1 ay icinde takima adapte olur.
Yusuf Yıldız
6 yıl önceYaklaşık iki aydır antreman yapmayan bir topcu ancak 1 ayda hazır olur..Acele edilirse sakatlık riski yüksek olur..
Uğur
6 yıl önceHocam biraz yumuşa.Röportajlarında gerek ekranda gerek yazılı basında çok sert ve atarlısın.İnsanlar merak ediyor sonuçta.Yusuf gitti ilk maçta girdi sahaya.Bu adama okadar para ödedik kimse kusura bakmasında oynamalı hazır olmalı.Boşuna okadar bonservis ödenmedi.Dünkü çocuk değil.
Ali Haydar
6 yıl önceHerkesin anladigi basari icin gerekli buldugu ve ihtiyaci oldugu bir dil ve tarz var…Anladigim kadariyle Hoeneß in reportajlarini dinlemedin….
nuray uzun
6 yıl öncehazır değilse niçin alındı kimler para kazandı